Reparaţii echipamente termice

Asigurăm întreţinerea şi reparaţia pentru echipamente termice, procedura în care centrala termica este defectă şi este necesară intervenţia de urgenţă. Dacă acest lucru este amplificat şi de frigul din afară atunci această operaţie este de o importanţă majoră la Beneficiar. În acest moment este vital ca firma de service să deţină piesele de schimb necesare pentru reparaţie. Câştigul suprem pentru client respectiv pentru noi ca echipă tehnică să rezolvăm problema apărută în ziua declarării avariei printr-o singură deplasare. (Apeleaza la specialist)

Sfaturi practice:

1. Este preferat ca detinatorul echipamentului de încălzire să aibă un contract de service, reparaţie cu o firmă autorizată. Acest lucru asigură un sezon friguros fără grij. Cu alte cuvinte este bine să ai un număr de telefon unde să suni la nevoie sub motto "Sună un prieten".

2. La centralele noi, până la 10 ani, este bine ca să se facă o revizie odată la 2 ani, iar pentru centralele mai vechi se poate face o vizită anuală, strict pentru a evalua starea echipamentului.

3. Curăţarea chimică a pieselor, schimbătoarelor de căldură, focarelor, duce la o îmbunătăţire radicală asupra consumului de combustibil, a bunei funcţionări, fără zgomote, respectiv creşterea conformtului apei calde menajere. Evident nu se vor face excese, nu trebuie făcute spălări chimice anual, ci numai după caz. Spălarea chimică nu este o operaţiune care protejează materialul, deci trebuie folosite după caz şi la nevoie. Curăţarea chimică a cazanelor este un aspect foarte important mai ales la cazanele ce depăşesc vârsta de 6-7 ani. Aceste operaţii se recomandă să se facă în afara sezonului de încălzire, dar la situaţii limită se poate realiza si iarna.

4. Orice scăpare exterioară de agent termic la instalaţie să se remedieze repede. O completare periodică, repetată a instalaţiei duce la colmatarea prematură a cazanului, a ţevilor. O instalaţie bună nu necesită completare de agent termic, nici anual, eventual numai o verificare, respectiv o completare strict de rutină.